ODMAH ĆETE POŽELJETI BUKIRATI LET: Evo kako izgleda život stjuardesa nakon što skinu službenu uniformu

1640

Ako ste ikada maštali o tome da postanete stjuard ili stjuardesa, nakon ovih fotografija vaša želja mogla bi postati još veća…

Kada se spomene avionsko osoblje, mnogi smatraju da oni žive glamurozan život o kakvom svi sanjaju. Pa, ako je suditi prema fotografijama na Instagramu pod hashtagom cabincrewlife, čini se da su u pravu.

Naime, stjuardese, stjuardi i piloti Emirates Airlinesa i Norweigan Aira upravo pod tim hashtagom dijele fotografije sa svojih brojnih putovanja, a možete vidjeti da uglavnom odsjedaju u luksuznim hotelima i da se mnogi od njih osim ovim poslom, bave i modelingom, fitnessom ili bodybuildingom.

Jedna od njih je stjuardesa Victoria Tzuranova koja radi za Aeroflot. Ako otvorite njezin Instagram profil, vidjet ćete fotografije s brojnih putovanja i egzotičnih lokacija.

Victoria se uz to bavi i jogom pa često objavljuje fotografije s pješčanih plaža na kojima pozira u izazovnim pozama.

A kada zgodna Victoria ne radi kao stjuardesa, vodi jednu glazbenu emisiju u Rusiji.

Njezina kolegica iz Emirates Airlinesa, Georgia Nielsen, koja je porijeklom iz Melbournea, vodi sličan život. Njezine seksi fotografije u bikiniju jednostavno su zaludjele korisnike Instagrama.

No nisu samo stjuardese popularne na Instagramu. Na radost brojnih pratiteljica, i njihovi muški kolege, seksi stjuardi također se često hvale svojim luksuznim načinom života.

Tako, primjerice, Daniel Najarro Smith, koji radi za Emirates Airlines, redovito dijeli svoje golišave fotografije iz luksuznih hotela, a on također vodi i dnevnik svojih putovanja.

Njegov kolega iz Emirates Airlinesa, Mohamed Naeem Salama, u pauzi između letova bavi se bodybuildingom te radi kao ambasador za jednu fitness kompaniju.

Nama je pak možda najpoznatija pilotkinja Malin Rydqvist o kojoj su nedavno pisali svi domaći i strani mediji, a koja živi u Zadru.

Njene seksi fotografije privukle su pozornost javnosti, a kada ne vozi svoj Boeing 737, Malin objavljuje svoje seksi fotografije s raznih lokacija, uključujući i Zadar.

izvor:net.hr
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *